Kawan - kawan

Monday, October 11, 2010

Kami ke Ice Room

Bila cerita mengenai I.C.E, apa yang you allz fikirkan ?
Mestilah sejuk. Di Malaysia ni kat mana tempat yang sejuk ?
Mesti terfikir pasal Genting ke Cameron kan ?

Tapi tempat ni bukan kat sinun tu ha. Kat Nilai aje.
Tempat makan ice cream .
All green you .Sangat sesuai bawa anak-anak sebab ada table special untuk mereka.
Senang nak makan dan bila our children happy kita pun enjoy mau makan.
Ingat Nilai tempat shopping barang-barang kahwin je ker ?
Tifa pun tak tau ada Ice Room . Itu pun setelah berjalan-jalan dengan my sil cari carpet .
Dapat carpet dan juga they all blanje  makan Ice Cream. Tifa makan ice cream avocado .
Rasa  macam keladi . Tak puas hati siap tanya adik waiter itu . Rupa-rupanya dia silap letak topping.
Kami siap tunjuk gambar nak confirmkan. Uhuhu .
And my SIL ambil mango ice cream. Dua dua sedap.
Macam –macam rasa ada. Kalau ke Nilai jangan lupa singgah Ice Room ye .
Tepi jalan aje boleh Nampak .
Gambar ice cream tak sempat mau snap sebab Farhan sudah mengantuk maa…

Ice  Room ada Facebook ko.
Hebat …

6 comments:

cik shara gadis bunga said...

huhu
beshnye
t nak try g ngan hamzah la :)

tifa said...

Sila cik shara ....jalan jalan pi nilai ye ...

tifa said...

Sila cik shara ....jalan jalan pi nilai ye ...

CikLilyPutih said...

woi smpi nilai cari carpet, hebat. tapi ice room tuh kita dah bosan dah coz hari2 lalu (pegi keje) tiap2 minggu mkn kat situ. cuba try ice room kat bangi plak. not bad

Nia said...

oo,..dia jual ice cream rupAnya..marvellous..

tifa said...

Bangi pula ....tak boleh jadi ni ..this week Tifa cari yek ...
Nia ..try la sekali ...kalau tak larat ke nilai .terus ke bangi aje

Click click Nuffnang