Kawan - kawan

Wednesday, February 24, 2010

Akibat skip lunch

Sangat menyesal skip lunch semalam.
Balik rumah semalam terketar-ketar ibu kelaparan . Tak boleh nak buat apa-apa. 
Tengok aje Farhan menyemakkan rumah :)
Lepas tu tunggu ayah balik pula tu makan kat luar.
Dah lama tak skip makan :)
Ayah kata ibu kuat makan :)
Ibu sumbat biskut dulu la apa lagi.
Ibu ingat ke steady je kalau tak makan tengah hari. 
Rupa - rupanya ibu jadi kelaparan :)
Hari ini tak mau skip makan lagi.

6 comments:

sisdee said...

klu me terus gastrik tak ingat hahahahaahha

i_sofia said...

saya sgt menjaga makan pagi n tghari saya.. breakfast, lunch or brunch pun ok . janji fulfill sbb kita guna banyak tenaga siang ari.. jgn buat lagi yer.. kang kalau pengsan.. lagi susah!

eynda said...

Kekadang heran kan cemana org yg aneroxia boleh menten tak makan....kita yg terskip sekali makan pun dah macam haper...take care...eynda sekarang 24 jam ingat pasal makanan hihi...takut pengsan :-p

zh-ena said...

klu ena skip bfast ok lg
klu skip lunch mmg nak drive keta pun tak larat..letih semacam jea

kaykaygal said...

alaa kesiannye... takyah skip2 lunch ni. nanti dinner melantak banyak pulak hehe

tifa said...

Hari ni Tifa makan banyak tau . Makan macam tak hengat takut jatuh macam semalam lagi :)

Click click Nuffnang