Kawan - kawan

Sunday, July 29, 2012

Peluang nak menang hadiah "Peraduan Detik Bersama Sunlight' untuk pembaca blog Tifa

Sticky Post :
Peraduan berakhir 29 Julai .
Sempat lagi upload kat face book or link di comment entry ini .
Jangan lepaskan peluang ini .
New Entry scroll lagi bawah kay ?


Mana pilihan korang ,
Yang ini ke ...
atau yang ini? 
Pengalaman bersama Sunlight, dua pun Tifa suka sebab bau dia wangi, pekat dan sangat berkesan, tak payah nak sental kuat-kuat, minyak pun senang hilang . Super magic di dapur senang kerja superwoman macam Tifa ni yang tak ada masa, dan perlu buat kerja dengan pantas.
So , Tifa rasa sebab ekstrak dia sangat pekat , sebab tu senang jer minyak nak tanggal daripada pinggan mangkuk.
Wah, banyaknya kebaikan Sunlight. Kalau you all tanya i, i memang suka walaupun kerja banyak kat dapur, tangan saya masih lembut .Suka tak ? So dah tak ada alasan tak buat kerja dapur, ya.



Last weekend, skuad sunlight datang ke rumah Tifa untuk menghantar stok satu tahun ke blog Tifa .Bukan itu sahaja, mereka pun bawa berita baik untuk pembaca blog Tifa .
So, sharing is caring kan? I kan memang sayang kat korang :)



Untuk pengetahuan semua, 



  • Bermula bulan Jun, Skuad Sunlight telah melawat hampir 1000 buah rumah di Selangor, Perak, Kedah, Perlis, Kelantan, Terengganu, Johor dan Melaka untuk menyebarkan lagi kegembiraan yang diperoleh melalui usaha minima untuk kerja-kerja mencuci pinggan dan mencapai prestasi maksima, tanpa tanda-tanda berminyak, kesan kotoran atau bekas bersabun.
  • Dianggarkan lebih kurang 20,000 pinggan mangkuk telah dicuci oleh Skuad Sunlight seluruh negara.
  • Sunlight melawat rumah-rumah tersebut dan menunaikan permintaan setiap suri rumah – iaitu membantu mereka memudahkan kerja-kerja mencuci pinggan mangkuk supaya mereka dapat meluangkan lebih masa bersama keluarga mereka.
  • Selain itu, Skuad Sunlight juga berkongsi beberapa tip bagaimana mencuci pinggan mangkuk boleh dimudahkan dengan usaha minima, prestasi maksima, hasil daripada kuasa menghilangkan minyak lebih daripada 100 limau dalam setiap botol Sunlight.
Sebenarnya, last weekend skuad Era ni datang rumah nak basuh kat pinggan di rumah Tifa, tapi Tifa tak ada luck, ada kelas pula hari tu . So En, hubby yang interframe ambilkan produk Sunlight untuk Tifa.Satu tahun stok tu .Senyum lebar my hubby :) 

Bukan Tifa sorang saja yang berpeluang dapat stok 1 tahun sunlight ni tau , Kawan kawan juga berpeluang dapat stok Sunlight selama 1 tahun dengan Penanda Sunlight kerana Sunlight sedang mengadakan kempen 'Ribuan Senyuman dengan 100 limau Sunlight' peraduan ini sedang berlangsung dari 1 Mei hingga 31 Ogos 2012 di seluruh negara . 

Dengan sebarang pembelian botol atau pek isian semula Sunlight di kedai-kedai runcit yang terpilih, pelanggan akan menerima penanda Sunlight yang boleh digantung di pagar rumah.Rumah-rumah yang dilihat menggantung penanda Sunlight ini akan berpeluang memenangi bekalan setahun Sunlight. 

So ambillah peluang ini, sambil memudahkan kerja di dapur dapat stok selama satu tahun lagi tu .

Dan satu lagi bonus , terutama pada pembaca blog Tifa sahaja , 




  • Sempena dengan Kempen ‘Ribuan Senyuman dengan kuasa 100 limau Sunlight’, Sunlight ingin lebih ramai para ibu mengalami ‘Detik bersama Sunlight’ melalui suatu peraduan untuk para pembaca.
  • Peraduan “Detik bersama Sunlight”
  • Tempoh peraduan: 30 Jun, 2012 - 29 Julai 2012
  • Hadiah berupa set CORNINGWARE® bernilai RM429.00 bakal dimenangi oleh 1 pemenang terpilih. 


  • Cara-caranya mudah sahaja, cuma follow langkah-langkah berikut : 

    Langkah pertama: Ambil gambar yang bererti ‘Detik bersama Sunlight’ kepada anda.

    Contohnya: Gambar makan bersama keluarga, gambar membasuh pinggan bersama anak anda, dan sebagainya. Gunakan kreativiti anda.
     
  • Langkah kedua: Muat-naik gambar tersebut ke Facebook wall anda, dengan caption ‘Detik Saya bersama Sunlight’.  
  •  
  • Langkah ketiga: ‘Tag’ facebook Tifa sebagai cara memaklumkannya mengenai gambar tersebut selewat-lewatnya pada pukul 11.59 malam pada 29 Julai. 
  •  atau Kawan kawan boleh comment di Entry ini ataupun tag di facebook Tifa .
  •   
1. Pihak Sunlight akan menyenaraipendek lima (5) gambar yang terbaik bermula 30 Julai.
2. Nama pemenang akan diumumkan selewat lewatnya  12 Ogos, 2012.
3. Keputusan dari pihak penganjur adalah muktamad.
*Gambar sebagai contoh sahaja
6-piece set

CORNINGWARE®
Untuk maklumat lanjut bagi produk CORNINGWARE®, sila klik di sini
*Pemenang peraduan ini tidak tertakluk kepada jaminan yang terdapat pada link di tersebut.
*Corak pada produk mungkin berubah, bergantung pada stok
1L Covered Casserole 1.5L Covered Casserole 3L Covered Casserole
Harga: RM429.00

Menarikkan ? Mana tau Corningware set ni boleh digunakan untuk hidangkan makanan kepada tetamu:)
Syarat syarat penyertaan :
  1. Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia, penduduk tetap atau yang bermastautin di Malaysia.
  2. Peserta peraduan hanya boleh menyertakan SATU gambar sahaja.
  3. Privasi gambar tersebut hendaklah diletakkan pada ‘public’ supaya pihak
    Sunlight dapat melihatnya bagi penghakiman.
  4. Hadiah akan dihantar kepada pemenang sebulan selepas tarikh pengumuman pemenang.
  5. Sunlight berhak menukar hadiah yang ditawarkan sekiranya kehabisan stok. Walaubagaimanapun, nilai hadiah yang ditawarkan akan bernilai RM429.00 atau lebih.
  6. Keputusan dari pihak penganjur adalah muktamad.





4 comments:

Nieza Ishak said...

perghhhhhhhhhh .. menarik menarik ...

Tifa said...

meh la join nieza :)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hadiah mmg menarik!!. Tapi tang bergambar ngan family tu yg pasti akan failed.. :D

Tifa said...

Tak gambar dengan family pun tak ape ...ambil gambar dengan Sunlight ajer :)

Click click Nuffnang