Kawan - kawan

Saturday, March 6, 2010

Kisah pagi hari ....

Ibu pergi klinik pagi semalam ...
Mana taknya bangun bangun rasa kepala berat...
Selsema and batuk
Sampai klinik 8:30 doktor datang pukul 9 ye.
Terpaksa ibu tunggu doktor sambil breakfast susu strawberry .
Ok la tu ...

Masuk dalam bilik doktor

Tifa : Doktor saya batuk, selsema, sakit tekak
Doktor : Meh saya cjeck . Oh kamu demam ni .
Tifa : Ye ke doktor
Doktor : Kamu larat ke pergi kerja
Tifa : Kira boleh lagi la. Tak payah bg mc , time slip pn dah cukup


* Kalau anda, mana satu mau , MC ka pergi kerja ?

6 comments:

eynda said...

Bagusnyer pekerja ni bertuah boss dia hehe...dulu2 eynda sebelum kawin sakit cemana pun tetap pegi keje...sampaikan boss halau balik....bila dah kawin sakit skit je dah mintak mc haha...last2 duduk rumah terus la :-p

zh-ena said...

woooooo klu ena doc tak tanya lg enma dah minta mc hehehehehe

i_sofia said...

mc! mc! mc! :D
Saya jarang nk dapat mc nih, alhamdulillah sgt. so slalu kalau jumpa doc ni mmg kena mc la..
tp, tgk pada masa jugak. kalau time critical yg memerlukan kehadiran saya di ofis, saya pegi jugak keje walaupun saya dah dpt mc..
btw, skang saya wfh, so, mc pun saya online jugak.. in case of emergency..

get well soon ya!

mummy roshie said...

baiknye kak tifa...bagus kompeni dpt perkerja mcm kak tifa..nanti kalo sy kaya bukak kompeni sendiri sy panggil akak keja ngan saya yer...(ahak..!!usik aje..)
lalalalalaa~~akak best sebab rajin keja...

Eyriqazz said...

mc...take a rest..nanti melarat susah...hik3..

kimmy said...

klu batuk dan flu,kimmy bley tahan lg rasanya utk gi keje..tp klu sakit tekak,mmg nak MC ler jawabnya..sbb,tak terlayan customer kt fon nnt..hehe..

btw,kimmy follow u yea..:)

Click click Nuffnang