Kawan - kawan

Thursday, December 29, 2011

Idea bilik tidur tema pink & white

This time , i would love to blog about Pink and white them .
Pink and white selalu significant dengan warna kanak kanak perempuan , tak pun sesuai juga yang suka dengan warna pink . Pink pun ada banyak jenis light pink, shocking pink . Well blend pulal dengan white and others colour .Nampak fresh kan ? Kalau ada lampu kuning tu macam cantik jer . Just my imagination . Guna wall paper pink pun macam cantik jer .
Keperempuanan lebih menyerlah . I like .
Nampak ceria sangat. Jam diding warna pink senang tak nak cari ? Kerusi warna pink nak cari kat mana yer ?
Sweet sangat . Wall sticker pun cantik jugak kalau warna pink kan?
Walaupun tak ada anak perempuan, boleh jugak propose kat hubby nak bilik warna pink .
Agak agak dia setuju tak ? Eheheheh

Bilik warna pink untuk anak anak .


http://www.freshdesignblog.com/tag/childrens-bedrooms/


Ni sesuai untuk diorang main teddy bear
http://www.handycrafuniqe.com/interior-design-girls-bedroom-pink-hue/pink-and-white-bedroom/


Ini macam untuk anak dara jer ni .
http://elyounes.com/2011/02/11/bedroom-design-ideas-for-valentine-days/girly-bedroom-design-ideas-with-pink-and-white-color/

I think yang sesuai untuk Tifa . Simple and nice . Tak banyak barang senang nak maintain kan kan  ?


http://www.stylehomes.net/girls-bedroom-design-by-house-to-home/pink-and-white-bedroom/

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

macam semak pulak ada kabinet terbuka kat depan katil tu kan. kalo tertutup rasanya lagi cantik :)

tifa said...

kalau rajin terbukak tu cantik , kalau malas macam saya kena cari yang tertutup la :)

Click click Nuffnang