Kawan - kawan

Tuesday, April 20, 2010

Sweet Like Chocolate 1st contest

Sticky Note ! 
Today is the last day . Hurry up !
Meh join Contest yang Tifa buat :)
1st Time ni!
Hi everyone ....
Sempena birthday Farhan yang pertama iaitu pada 23rd April, 
Tifa mahu mengadakan 1st Contest iaitu 


Seronok kan lihat telatah budak budak ? Mereka sangat comel dengan aksi spontan mereka.
Walaupun mereka menangis, pasti kita nak rakamkan ? 
Nanti bila mereka dah besar , tunjukkan pada mereka...pasti mereka tertawa:)
Syarat - syarat penyertaan  mudah sahaja: 
Buat satu entry mengenai contest ini dan nyatakan nama dan umur anak anda.Jangan lupa uploadkan video telatah si comel anda itu. Tak kisahlah waktu mereka sedang buat apa. Menyanyi ke , mandi ke , melompat ke , menangis ke. 
Semuanya berdasarkan creativity anda.
Panjang rakaman adalah 1 hingga 5 minit sahaja.Dan mengapa anda sukakan video ini.
@atau
Buat entry nyatakan nama dan umur anak anda, uploadkan video dalam youtube dan linkkan video anda itu 
@ atau
Siapa yang tiada blog  boleh upload di youtube dan email the link to me, nama dan umur wajib tau .....
Email me : jill_tifa@yahoo.com
Tarikh tutup penyertaan adalah 20 April 2010.
Keputusan akan diumumkan pada 23 April 2010.
* Kalau dapat sambutan, Tifa akan adakan giveaway untuk para mommy pula. 
 This time kita bagi peluang pada little kiddies untuk tunjuk bakat  terpendam ya...
*Don't Forget tinggalkan comment anda di sini untuk Tifa lawat ye :)
Hadiah menarik menanti si comel :)

1. Aisy  
2.Eynda
3.Yangyuyu
4. Nasran ( link facebook)
5. ok-desu
6. Nieza

15 comments:

Nieza Ishak said...

yeayyyyyy ..
kena gali video lama anak2 ni ...hihihi

tifa said...

Video lama anak pun okay ..yang penting ada kenangan. SYOK tengok telatah and aksi aksi anak ni kan ?

eynda said...

Best ni...nak kena cari video best2 :-)

eynda said...

Tifa...kalau ada suara org lain boleh ke...contoh tengah temuramah anak ke...

*juliet le sweetheart said...

wow best! nak join! :)

tifa said...

Meh ..meh join :)

md saidi md ibrahim said...

lau video anak buah aci x...he3...
almaklumlah xkawin agi...he3

tifa said...

eynda ok ada suara orang lain pun boleh to en saidi, anak buah pun okay :)

eynda said...

Dah join...nanti check kot2 ada apa2 yg tak cukup...

http://meandmylife1376.blogspot.com/2010/04/sweet-like-chocolate-1st-contest.html

yangyuyu said...

kalau upload video kat blog, tak upload kat you tube boleh tak?

tifa said...

boleh sangat :)

yangyuyu said...

sudah join:) selamat bekenalan

http://bamyuyu.blogspot.com/2010/03/nak-masuk-ujibakat-af-ke-ni.html

tifa said...

Tq :)

|| NaFiRaa || said...

ermmm.. menarik nih!!! akan di usahakan sebaik mungkin!!!..:)

tifa said...

Testing

Click click Nuffnang