Kawan - kawan

Monday, October 11, 2010

Apa perasaan anda bila laptop tiada di sisi ?

Pernah tak , anda tertinggal laptop anda  di kampung ?

Baru je sampai rumah , dapat telefon mengatakan laptop ada di kampung …

Kalau ikutkan Tifa , angin satu badan . Tapi nasib baik itu adalah bukan barang me but my hubby .

Dia ajelah yang fikir .Tifa tolong dengar aje J

 

Mari pilih option kat bawah ni dan mengapa ?

 

a)      Bila dapat tau terus decide sekarang juga mahu balik ambil .Penat pun penatlah .

b)      Esok aje la . Esokkan masih ada. Kerja ? Esok ajelah fikir .

c)       Nantilah minggu depan la balik. Guna aje apa yang ada. Document? Pandai-pandailah ,

d)      Minta pass pada sesiapa yang nak datang k. el ?

e)      Lantaklah …bila bila rajin saya ambil . Document ? Postponed dulu la J

 

Tak kisah la h …tapi yang penting mana satu jalan yang rasa-rasa anda akan ambil ?

Kalau tak ambil , semua document penting ada dalam tu . Tak boleh nak buat kerja kan kan ?

 

Laptop ni macam nyawa ha…Kalau tak ada di sisi tak boleh lelap mata ni ha J

 

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sekarang laptop aku dah mcm hubby punya.sbb hr 2 dia angkut pi ofiz dia.

kalo tertinggal, dokumen sendiri mau ingat lah.hehehe.yang penting backup ada dlm external hdisk atau pendrive :)

tifa said...

mmm ..eliss sharing is caring kan :)

Click click Nuffnang