Kawan - kawan

Friday, October 8, 2010

Isu sensasi minggu ini

Tifa perasan isu yang sangat hot minggu ni yang kawan-kawan blogger dok cerita minggu ini adalah

 

Pre-wedding Sheikh Muzaffar

                Gambar dia buat photoshoot boleh dilihat di mana-mana en try .

Search aje pasti keluar. Gambar dan invitation card sangat macam berada di alam fantasi untuk kita yang biasa biasa ni .

Memang tak sabar nak tengok live malam ahad di TV 3 kan . Live lagi .

Sempat ke nak tengok dengan aktiviti yang dah mampat dan padat ni ?

 

Mahir zain nak wat performance . Frakly speaking Tifa tak kenal sangat .

But my bro and sis peminat nasyid . So sipi sipinya pasti terkena kat Tifa juga .

Dari tak tahu menjadi tahu .Jangan dok jadi kata di bawah tempurung . Tak elok kan kan ?

Tiket sold out dengar nye . Betul ke . Adik I tempah sebulan awal tu .

Memang peminat nasyid tegar .

Dah tu dah tempah then tak jadi  sebab ada perkara yang tak dapat di elakkan alahai kasihan .

 

Yang lain tu ….tak yah la dok cerita benda yang tak best . Kita cerita benda benda  yang best je la kan ?

 

2 comments:

Nia said...

haaa,..nanti Tifa try dengar lagu dia. huhu..tersentuh weh.

tifa said...

ye ke nia....jap lg tifa cr

Click click Nuffnang