Kawan - kawan

Friday, June 18, 2010

Green Tea noodles...sedap

Sanggup balik rumah hanya mahu makan meggi green tea ini .Made in Korea maaa...
Actually Tifa bukan semata-mata balik makan meggi ini. Balik sekali kemas barang mahu balik kampung hubby.
So , sebab dah ada kat rumah. Beli semalam dekat Tesco.
Tifa balik aje, tengok si meggi itu sudah tinggal 4.
Mana pergi satu lagi .
Pelik juga tiba-tiba kurang .
Rupa-rupanya en hubby sudah songlap satu.
Punya la semalam membebel kat Tifa .
Rupanya Tergoda juga my hubby pada meggi green Tea ini.
Apa yang enaknya pada meggi green tea ini ?
Mee nya sangat kenyal .
Kuahnya menjilat jari .
Nak -nak Tifa makan dengan sekeping cheese.
Tak percaya ?
Cubala makan maggi ngan cheese.
Idea ni Tifa songlap masa Tifa belajar dulu.
Makcik kedai itu letak cheese atas maggi.
Sedap .
Terliur Tifa.
Tak tahan....

5 comments:

Nieza Ishak said...

brand apa maggie tue tifa????

adeyyy ..kalo try makan maggie dgn cheece ni berabut la nieza dgn anak2 tak cukup cheese hihihi.

dah la skrg ni 2pack yang 12 tue seminggu jerk tahan .. bengkrapppp ...hahahah

tifa said...

Ok Nieza , nanti Tifa ambil gambar . Serious sedap you ..makan magi dengan cheese..cheesenya mencair waduh waduh

Hanz said...

Tifa..sorry..ada tanda halal,kan? baru sat tadi, collegeau kata kat area opis ni restoran korea sedap tapi diaorang x sure halal ker tak..susah nak cari makanan korea yg halal..

tifa said...

Halal....and one more thing Tifa memang boleh baca the ingredients ...Kalau bab restoran kohyang at midvalley, sunway pyramid je yang Tifa boleh suggest halal .
Yang lain tu macam tak berani kata halal ke tak.

tifa said...

Halal....and one more thing Tifa memang boleh baca the ingredients ...Kalau bab restoran kohyang at midvalley, sunway pyramid je yang Tifa boleh suggest halal .
Yang lain tu macam tak berani kata halal ke tak.

Click click Nuffnang