Kawan - kawan

Tuesday, March 8, 2011

Nape saya tak boleh give up minum coffee?

 

Luv coffee very much .Tak boleh nak berhenti walaupun dah cuba berkali kali .

Ntah kenapa sampai sekarang pun tak reti reti nak berhenti minum kopi.

Masa mengandung pun Tifa bantai coffee.

Breastfeed pun sama( jangan tiru macam saya ye?)

Sampai anak anak pun turut ikut suka kopi macam ibu dan ayah .

Wallaweyh .

 

Sebab apa saya tak boleh give up minum kopi walauapun banyak minuman lain didunia ini .

 

Saya perlu energetic – tak dapat kopi , macam tak ada tenaga. Macam mana nak kejar Farhan , nak dukung Farhan , nak buat housework , homework dan semua work yang ada.Hilangkan mengantuk – kat office , kalau banyak kerja boleh buat saya bosan dan mengantuk , so kopilah jawapannya. Supaya saya boleh longlast macam battery. Bau kopi harum – sangat lah harum . rasa relax aje bau kopi tu .Adakah aku ketagih ?

          Senang nak buang air- Ni kes Tifa lah . susah betul nak hadam . Tak tau lah orang lain macam mana. But its works for me daripada telan julap,

         baik  

         minum kopi .Ajaran sesat ni . Tak ikut tak apa.Yang paling Tifa suka adalah kopi Aik Cheong yang peket peket itu . Murah tapi sedap . Tak kisahlah  

         kopi apa semua Tifa telan. Asalkan kopi ….

         Ada coffee lover tak kat sini ?

 

 

 

3 comments:

isabelle said...

cewah2. kemain lg dia list down alasan, supaya x rasa guilty ye

tifa said...

Ihihi suka hati tifa je kan kan?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jarang minum kopi..

Click click Nuffnang