Kawan - kawan

Tuesday, March 8, 2011

Makin seronok layan drama

 

Every Isnin dan selasa malam, Kalau nak nangis meh tonton cerita ni.

Dream High , ala ala school musical tu.

Memang stop semua kerja .

Sambil lipat kain segunung sambil layan cerita ni.

Nasib baik cik abang pergi kerja .

Kalau tak bengang je tengok si isteri conquer tv.

Dia tak dapatlah nak tengok discovery Channel.

Mak bapak berebut, nasib baik anak tak minat tengok tv.

LAYAN ipad lagi baik.

Yang penting sekali layan tengok muka diorang yang hensem dan cantik tu.

Tifa dok lepak lepak layan drama ni.

Ala cerita budak budak yang suka menyanyi dan ada passion about nyanyian.

Ada cintan cintun , comedy , dan sempat juga Tifa dok meleleh air mata .

Tifa bagi 5 star lah…

Sharing is caring .

 

2 comments:

CikLilyPutih said...

tifa,
hari ahad hari tuh, nampak awak kat empire gallery tapi x sempat nak tegur itu pun mrbig yg cakap dia nampak awk naik escalator lah..

tifa said...

iye ke ? sorry kite tak perasan sebab sibuk berkejar kejaran dengan anak bujang kite :)

Click click Nuffnang