Kawan - kawan

Wednesday, August 13, 2014

TLJ Empire Subang

TLJ. Dah lama buka di Malaysia baru la ni Tifa nak jenguk. First time makan masa di Korea dulu.
Tifa ada dengar TLJ ni ada di Bangsar dan Bukit Bintang. Jauh la hai dari Shah Alam. So bila dah buka di Empire cepat cepat ajak hubby.
Coffee latte dia memang sedap. Tiramisu pun sedap. Pelbagai aneka roti yang memang Tifa idam idamkan. Tifa suruh hubby komen dulu. Dia cakap sedap compare to xxxx kedai roti. Itu pun yang TIfa nak dengar. Sebab hubby bab makan dia fussy sikit. The next day dia dok teringat nak ajak pi beli roti kat sini.

Jangan lupa try castella. Dulu kalau nak malan TLJ Tifa order pada colleague yang nak balik ke Korea. Masa dia datang Malaysia suruh depa bawak balik.

Cubala try kalau korang jenis yang sukak makan kek, roty dan pastry.. Dan juga coffee lover. Nyam nyam

2 comments:

Syira Shahar said...

Mmg nyummy kan .. Selalu juga singgah situ past shopping shaklee .. Kalau dah ke empire tak sah sebelum balik tak nyinggah

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Click click Nuffnang