Kawan - kawan

Thursday, December 2, 2010

Peminat Cilik Justin Bieber

Khusyuk betul tengok Justin Bieber dalam you You Tube .

Tahu pula tu tajuk lagu dia “Baby”

Duduk depan laptop sambil tangan dia dok goyang goyang .

Farhan ajak Tifa tengok sama sama. Terpaksa la join jadi budak kecil jap .

Ikutkan malas nak melayan , banyak lagi kerja nak kena buat .

Bila Tifa bangun je nak buat kerja , Farhan suruh Tifa duduk sama sama dengan dia .       

Video klip budak Justin tu dia dok ulanglima enam kali .

Tak bosan langsung sampai ibu dia ni dah naik boring .

Tapi dia ok aje . Selamba aje sambil nyo nyot susu.

Walaupun dia tengok Video klip Justin Bieber , Tifa perhatikan dia boleh recognized some of the things yang terdapat dalam video klip tu .

Contohnya Guitar . Lepas tu budak perempuan yang ada dalam video klip dia dok panggil kakak . Dia tau sebut bola bowling .

Bila dahpuas baru tutup semua video klip tu .

Takkan asyik ngadap benda tu je kot . Baca buku lagi baik . Sekali sekala boleh lah melayan.

Sebelum nak tidur siap nyanyi lagu Justin Bieber . Memang kuat penangan ko Justin .

Kalau zaman mak ko ni dulu dok suka dengan Justin Timberlake yang dia ni pula dok syok dengan Justin Bieber .

Ni mesti penangan makcik makcik dia yang dok ngajar lagu masa kini .

Budak – budak sekarang kan ..celik TV ..ahahahah….

 

 

3 comments:

Nia said...

Justin Timberlake lagi besh dari Bieber. Baik bgtau kat Farhan..hehe..

tifa said...

OK nanti Tifa bg dia tengok video clip Justin Timberlake pula ye :)

eynda said...

Hannah plak suka lagu Taio Cruz ~ Dynamite ahahahah....tengok berulang kali sampai mama dia meloya :-p

Click click Nuffnang