Kawan - kawan

Friday, August 16, 2013

Expect the unexpected

Dah lama simpan ajer... Dah 14 minggu baru aku nak citer.
Orang kata pantang larang . Percaya atau tidak follow ajer. 
Yes, Farhan nak jadi abang " call me abang Farhan ye ? " 

Tifa sendiri pun macam percaya tak percaya jer :) Mula mula rasa macam hormon tak betul . Tak terfikir apa apa pun . Lepas tak datang sebulan baru nak beli pregnancy test . Dan result macam kat bawah .
1st trimester- morning sickness mode nak nak pulak masuk bulan puasa. I would say pergi kerja pun dua kali seminggu . Yang lain tu Tifa work from home. Pengalaman yang sangat berbeza masa mengandungkan Farhan. Tapi i tak akan serik okay ? So this is the time Tifa nak update  blog jugak. Before this, Tak ada benda menarik nak share n mood berblog tak datang . Target this time nak tingkatkan ilmu breastfeeding and pregnancy . 
Bersyukur dan berdoa semoga dipermudahkan segalanya . Amin.

1 comment:

Nieza Ishak said...

Tahniah Tifa ..... ;)
Take care yourself .... ;)

Click click Nuffnang