Kawan - kawan

Thursday, December 23, 2010

Hadiah from Mr. Hubby

Muka tengah dok tersengih tu muka sangat gumbira bila my dream come true .

So lain kali kalau nak idam sesuatu mesti bagi tau sesiapa atau letak gambar apa yang kita idamkan dekat wallpaper kea tau mana-mana yang senang mereka nampak .

Macam kasi hint la kan .

 

2 tahun Tifa usha aje benda alah ni .

Dua tahun lama tak ? Ye la budak yang baru lepas kerja , duit gaji banyak mana pun .

 

Bila lalu mana mana kedai, Tifa dok usha benda alah tu .

Orang sekeliling Tifa pun dah pakai .

Review dia pun selalu Tifa baca.

Telan air liur la gamaknya.

 

Tapi bila fikir budget , memang tak ada langsung dalam entertainment budget .

Just usha sahaja. Tengah kumpul duit nak dapatkan lah ni .

 

And my dream come true last week.

Duit tak cukup lagi.

Tu yang dalam gambar tu dok tersengih macam kerang tu J

Tifa tak minta tapi agaknya Mr. Hubby dok kesian dia belikan walaupun dia anti dengan menda alah ni.

So sekarang Tifa sudah mendapat iPhone baru.

My new year wish tahun lepas.

I nak bayar sikit my hubby kata tak payah and dia kata simpan aje duit tu .

Agaknya dia tengok jenuh bini dia simpan duit sampai sanggup tak bershopping .

So memang betul la Law of attraction tu kata .

“Kalau kita fikir benda tu akan sampai pada kita , benda tu akan sampai pada kita walau macam mana sekali pun.

Secara significantnya Macam kita berdoalah , kalau kita terus berdoa, tambah lagi dengan usaha, semua impian akan tercapai .

Thanks my hubby . My hubby mintak upah. Just say thank you and I luv you . Keh keh keh.

 

 

5 comments:

isabelle said...

haaa..saja je dia bagi hari kamis. sebab nnt leh mintak upah lain.kekeke

hmm..i pun nak start berdoa la mcm u. emm..doa nak dpt apa ye?byk dlm list ni...(dasar tamak)

N.S. said...

congratsssss ^^

tifa said...

Tq uols

tifa said...

Tq uols

Kie-yu said...

yeay! happynyeee
lepas ni boleh blogging gne iphone je :)

Click click Nuffnang