Kawan - kawan

Monday, September 27, 2010

Terima kasih daun keladi...my review of The New You Honeybunchgiveaway Sponsor

Lepas dapat hadiah yang best - best , mesti nak share dengan kengkawan macam mana best layanan yang diberikan oleh sponsor-sponsor untuk Contest yang dianjurkan Hanz....

i won

Second Prize (total worth RM 205)


Apa yang Tifa dapat ?




Loving Minerals 'Makeup Voucher' worth RM120
Voucher ni Tifa boleh redeem online aje tau .Website pun menarik and user friendly.
Because i luv make up so memang Tifa grab this opportunity to try this brand and this brand is worth to buy item.
It's really natural.
Semua product yang Tifa try sangat best especially the mascara.Sangat halus dan tak berketul ketul.
Tifa bought Kabuki brush yang sangat cute & handy. I could say must have item for woman.
Then Tifa beli Lip gloss. Tifa tambah duit sikit  untuk dapatkan my favourite stuff.
I really luv it.
Go to their website . Macam macam ada.

1 x Baby Kabuki



1 x Black Magic Mascara


1 x 213 Flush


1 x Wild Vines

MEMANG MELARAM SAKAN TIFA SEBAB DAPAT SEBELUM RAYA :)





Khazis Boutique 'Apparel Voucher' worth RM 45
Apa yang menariknya di sini adalah Baju - baju and tudung yang membuatkan Tifa meleleh air liur. Sangat cantik and kena dengan my taste.I would say barangnya berkualiti and deliverynya sangatlah cepat. Yang ini pun before raya dah sampai .



Nabila House PFA 'Perfume & Voucher' worth RM25

Honey's Quilling Accessories worth RM 15
Tifa dapat this hadiah sekali gus.
Perfume and quilling accesories. I love quiling accesories tu sangat-sangat because it's so cute tak ingat . Sangat kemas dan teliti buatannya.Creativenya...Really luv it...magnets tu i dah letak kat my hubby white board and my hubby siap kata cantiknya gift card tu . Subang ? I dah pakai ...
Perfumenya sangatlah wangi...sedap betul bau ....voucher plan nak redeem nanti ..gembira sangat ...


To Hanz, terima kasih daun keladi ..lepas ni buat giveaway lagi :)
* I took pics apa yang i dapat , but then phone rosak semua nya hilang ...wuaaaa....

2 comments:

Hanz said...

THanks Tifa. Tapi...nak tengok jugak gambar..especially baju baru ngan mekap baru...hehehe

tifa said...

Orait Tifa dah ambil gambar nanti Tifa letak ye Hanz...

Click click Nuffnang