Kawan - kawan

Monday, January 28, 2013

Nyum nyum

Pernah try tak ?
Macam agar agar jer .
Rasa pun tak ada . Letak pandan memang best . Tengkyu my SIL.
I tak rajin . Bila dah jadu baru rajin makan.
Benda alah ni collagen asli hokey.

Aku dulu rajin beli yang dah siap.
Senang bancuh bancuh siap
Sebab collagena aku dah abis, aku makan yang SIL yang sangat rajin buatkan Process nak jadi agar agar ni nak di rendam semalaman baru boleh masak.
So aku memang tak rajin.

Let's see the result hokey. Nti tifa share.
Sejuk masuk tekak . Macam jelly jer.
Letak daun pandan jadi wangi .




5 comments:

Nieza Ishak said...

Nieza lak nak start2 tak start2 lagik ... Malas lagi banyak. wawawawa

isabelle frankly said...

bestnyaaa...xsabar nak baca review drp tifa lps ni

siti farah Kamarudin said...

Jom jom try ...tak tau effect lagi ni ...so far ....rasa nyut2 kat b****

eynda said...

Wahhh dah ramai amalkan collagen ni... eynda belum try :-)

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Click click Nuffnang