Kawan - kawan

Friday, February 3, 2012

Lunch at La Manila

Kenyang perut suka hati !!!
Biasalah layan Mak buyung kat office as well as farewell untuk Azma .
Lama dah tak datang sini . Sebab teringat tu yang datang tu .
Jauh pun jauh lah .

Cheese tart dia sedap sangat .


Chicken Mushroom Cream  Spaghetti
Pie and mushroom sauce dia yang sedap.
Antara yang join da club

Siap tapau bawak balik opis .
Kue teow kerang la , carrot cake la , velvet la , chocolate heaven la , macam macam ada . 
Semua nampak sedap.
 Memang bestest lah .
Licin sumer makan .
Nak datang lagi kalau ada orang bawak la .
Itu pun setahun sekali sebab jauh dari opis .

3 comments:

Nieza Ishak said...

lamaaaaaaaanya tak pi La manila, bertahun2 dulu masa berchinta rajin layan kat Taman Tun.

Tifa said...

Sedap kan Nieza :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Chicken Mushroom Cream Spaghetti tu menggugat imanku..ohh no

Click click Nuffnang