Kawan - kawan

Wednesday, October 12, 2011

Awan yang cantik

Awan yang sangat cantik. 
Membuatkan Tifa riang gembira . 
Panas terik tapi tak rasa apa apa sebab nak lunch dengan hubby .
Bukan senang nak buat appoinment dengan hubby . Busy macam PM . Ahahah.
Sekali dalam setahun rasanya # Tipu :)

Kami cerita tentang topik yang sangat menarik . 

Of course tentang gelagat Farhan malam tadi .
Ipad tak ada bateri. 
So dia tolong Tifa semakkan rumah , kemudian sepahkan , kemudian mak dia yang garang ni suruh dia kemas balik .
Belajar kemas rumah , basuh baju, lipat baju, jemur baju .
Then aktiviti "bercakap dengan bear " nak bagi bear susu, nak pakaikan pampers .
Kalau lelaki kawan dengan teddy bear la kan .
Teddy bear tu adalah hadiah hubby kasi Tifa 6 tahun dahulu .
Tahan betul sampai sekarang . Memory Lane .
Then macam macam lagi gelagat yang dia buat sampailah bateri Ipad sudah dicas. 
Back to normal , rumah sunyi sepi . 
Yang didengari adalah bunyi lagu tamil kegemaran Farhan.
Sambung cerita dating ditengah panas, 
Itu pun idea nak makan sama- sama datang secara tiba - tiba .
Rasa romantik pulak . Ahahaha .
Nak buat selalu la macam ni.
Kalau nasib tak baik permohonan direject . 
Mesti Tifa tarik muka seribu.
Nasib baik permohonan diterima .
Tengkyu yang .
Sungguh cantik kan awan ?
Taken inside my BLG ****.

3 comments:

zh-ena said...

tak pernah pun dating dgn suami time lunch..

tifa said...

Tifa pun lari lari aje ..hubby asyik sibuk ajer ...smlm main tangkap muat ...

tifa said...

Tifa pun lari lari aje ..hubby asyik sibuk ajer ...smlm main tangkap muat ...

Click click Nuffnang