Kawan - kawan

Wednesday, February 9, 2011

Terjah i-city

Nama je duduk shah alam.
Br semalam terjah i city.
Itupun sebab tak tau nak pergi.
Before this selalu ajak mr hubby pergi time weekend but he refused.
Ramai orang katanya.

Semalam baru impian tifa jadi reality.
Angkut sekali my sis buat teman farhan. Tiba tiba je farhan kata "rindu dayah".
Sampai aje sikecik sudah mula excited. Lari lari dia.

Ada juga performance sempena cny.
Farhan takut kat " lion"
Besar sangat agaknya plus lagu iringan kuat sangat.

Cari tempat makan, makan kebab aje buat alas. Mcm biasa makmye yang makan. Farhan x mau makan ajak pi tengok lampu. My sis temankan. He's very excited.

Sempat tengok ular besar. Nak pegang takut. geli geleman. Tawaf satu i city then kami pun balik.
Parking keta udah naik 10 hinggit okey. Before this cuma 1 inggit tunai.

Dalam keta si kecik pun tidur sampai pagi.sekian.
Dah pi sekali cukup lah.akan pergi lagi kalau ada sedara mara mau pergi aje.

2 comments:

Nieza Ishak said...

skrg ni dah kena bayar yerk?

tifa said...

Ye nieza...byr ikut satu ereta 10. Tak ikut berapa orang....

Click click Nuffnang