Kawan - kawan

Monday, February 7, 2011

Bila dah berkurung di rumah

Bila  dah kena perintah berkurung ni .
Tak ada apa dok fikir ...nak keluar ...nak makan besh besh ....nak pi jalan jalan ....
Nak bawa Farhan ke playground ...
Semua tak boleh nak buat kan kan kan ...
Terperuk aje kat rumah ni ....
Apa nak buat ...
Tak sabar nak tunggu Farhan cepat sembuh ....

Ni nak share you tube yang sangat berguna :)
Sharing is caring .
Just nak share with you all apa yang Farhan suka tengok .
So Tifa rasa anak anak yang lain pun pasti suka :)

2 comments:

i_sofia said...

lama x lawat sini, tak tahu yg Farhan kena Chicken pox. dah ok blom? sofia aritu kena chicken pox nasib baik x berjangkit kat anak. tp mak sofia aritu soh letak daun semambu dalam tempat mandi n mandi ngan air tu..

tifa said...

Thanks for the tips....

Click click Nuffnang