Kawan - kawan

Friday, December 17, 2010

Premiere Screening of TRON: Legacy

Last Wednesday Tifa tengok wayang .
Tengok wayang pun nak cerita kan ?
Invitation from Nuffanang la apa lagi .
Kami tonton wayang di Sunway Pyramid @ TGV.
Sebelum tu jalan jalan cari makan dan snap snap gambar tak ada kerja .
Mana yang menarik Tifa snap aje .
Farhan Tifa tinggal dengan Mak Mun .
Nasib baik dia dah macam tak kisah kena tinggal .
Lagi pun budak kecil duduk rumah diam diam .
Bila dah besar nanti baru bawa jalan .
Mula mula nak masuk , siap ada security check lagi .
Tak pernah lagi pergi Premiere Screening ada security check macam tu.
Handphone kami pun dia ambil .
Siapa yang suka tonton cerita 3D, silalah pergi tonton .
Yang dok suka imaginasi .
Tifa punya rating 8/10 .
Bukan  sebab cerita ni tak best . Tapi Tifa lebih suka action movie . Itu aje .
Overall okaylah cerita ni .
Pergilah tengok .
Sila tengok detail kat sini ye ...macam macam info ader .
Habis cerita , terus fikir nak ambil telefon .
Takut takut Mak Mun call .
Tapi masa nak amik telefon, sesak tak ingat .
Bayangkan cerita habis serentak . Tak sangka la pula hall lain pun tengok cerita yang sama.
Beratur punya panjang dan bersesak sesak . Macam nak masuk stadium tengok bola.
Korang boleh imagine macam mana lah kan .
Buat Tifa yang tinggal anak kat orang ni nak hilang sabar aje .
Tapi stay maintain ayulah kan,
Mungkin pihak TGV kalau nak  tolong simpan pun , sila buat proper arrangement .
Kutip telefon tu before nak masuk hall masing masing kan boleh .
Kuranglah sikit kesesakan dan kemarahan orang .
Bukan Tifa sorang je yang macam nak marah ye .
Anyway thanks Nuffnang kerana bagi ticket free.
Sebab tu I love Nuffnang .


2 comments:

CikLilyPutih said...

la tak nampak awak pun. memang teruk kan bila nak amik segala mak neka gadget yg diorg baik hati nau tolong simpan kan.. menyusahkan betul lah

tifa said...

Kita perasan ur hubby tengah nak ambil hp ...:)

Click click Nuffnang