Kawan - kawan

Thursday, October 7, 2010

Mengidam breakfast di MCD

Tifa pregnant ? Idak le .

“Malam tadi abang mimpi abang makan pancake “

Itu adalah ayat orang teringin sangat-sangat mau makan pancake.

Dok mengidam nak makan pancake MCD setelah baik daripada  food poisoning.

Selera makan dia hilang sebab banyak sangat membuang agaknya.  

Sebab tu Tifa layan aje apa dia nak.

Tifa sedia maklum my hubby memang tak suka makan benda manis.

 

So alang-alang hubby bangun awal ,selepas hantar Farhan , we all terus lari ke MCD berhampiran.

“sempat ke sampai office on time? “

Ikutkan hati nak angkut Farhan sekali, tapi kalau bawa Farhan memang

tak sempat sampai office TEPAT  8:00 am.

Tifa cakap dengan my hubby , makan cepat-cepat because by 7.45 Tifa dah mesti gerak ke pejabat . Kalau tidak lambat la jawabnya.

En hubby makan pancake dengan jem anggur . Bukannya dengan caramel ok. Pelik. Tapi layan ajelah.

Tifa happy kerana dia makan dengan berselera. Pancake pun pancakelah janji hasrat tercapai.

Nasib baik dia tak menidam benda yang pelik pelik , kalau tak jenuh Tifa nak cari J

 

4 comments:

Hanz said...

us pun suker MCD breakfast..gi beli kat drive thru jer..like their coffee especially...

btw, tifa, pasal cd nighttime tu..please email hanz kat thehoneybunch at gmail dot com...ya

tifa said...

OKAY

cik shara gadis bunga said...

nyum nyum...
mekD sedap la kak :)

tifa said...

Memang sedap tetiap hari mau pergi

Click click Nuffnang