Kawan - kawan

Thursday, October 7, 2010

You again ?

 

 

Tell us about a person whom you didn’t really like in your past. He/She can be the nasty classmate who kept stealing your Hello Kitty erasers, the senior who kept stuffing you into rubbish bins, or anyone else who has made your life unpleasant in the past.

 

Orang saya sangat-sangat  tak suka adalah senior Form 5 yang suka panggil saya datang biliknya .

Then nak tahu apa mereka buat ?

Mereka telah memarahi saya tanpa henti dengan reason yang sangat kelakar .

“dekat canteen tadi kenapa awak lalu tak tegur dia ? “

“tadi kenapa awak tak jalan sama-sama dengan your friend?”

“Kenapa budak lelaki itu senyum pada awak ? “

Waktu itu kami memang penakut untuk memberitahu cikgu kerana bila kami mengadu, kami akan kena marah balik . So dua kali kena  marah sangatlah mengganggu pemikiran kami . Mereka sunggu psiko.

Sangat childish okay …

Sehingga sekarang saya memang tak boleh terima the fact yang dia marahkan saya kerana perkara perkara yang sangat stupid itu .

Can forgive but not to forget.

Nasib baik dia tak appear anymore in my life .

 

4 comments:

minn said...

best cite ni. tapi kalau ada sambungan lg mesti menarik. pendek sangat. gudluck!

kak ina kl said...

kalau ada luck kita jumpa nanti yer..kenapa tak buat psl vaseline party ek

tifa said...

tu la...Macam menarik giler citer ni;;;

Nia said...

hehe,..kenapa budak lelaki tu senyum pada awak?..

adoi, itu pun akak senior tu tak leh fikir ke, lagi mau tanya.

nsib baik dah lepas kan Tifa.

Click click Nuffnang