Kawan - kawan

Tuesday, October 5, 2010

Farhan and his moo moo

Farhan call his new friend moo moo .

Tifa memang terpaksa pakaikan Farhan this little moo moo by Bumble Bee because asal lepas je laju aje dia lari .

Asal lari je jatuh . Tak larat Tifa nak kejar weyh . Nak nak kalau pakai high heel.

Sangat comel dan Farhan enjoy pakai baby harness. Orang pun tak perasan Farhan pakai harness sebab macam bag aje.

Dia asyik nak pandang belakang tengok his new friend . Takut moo moo hilang.

Kalau orang kata tak baik bawa anak macam binatang tu.

Tifa memang tak kisah sebab kalau anak hilang siapa yang susah . Tifa juga.

Apa aku kesah ?

Lagipun bahaya juga kalau lari lari pastu tersadung . Jatuh la pula.

 

Tifa beli dekat mothercare . But online pun ada .Harga memang standard. Rm 39.90.

Kat mana-mana pun sama. Sila lah cari kalau rasa Baby harness ni berguna.

 

“Sharing is Caring “

 

 

 

5 comments:

Nia said...

comelnya moo moo Farhan. aunty nak pinjam bleh?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama lah moo moo kita..

xoxo,

Nuha


http://elissmiejunior.blogspot.com

tifa said...

Boleh aunty Nia no problem ...eliss..ye ke moo moo jugaks...cute kan ?

isabelle said...

woh..ratu moist singgah belog i lah arini.hehehe

btw, u jgn pedulik sgt apa org kata psl harness tu. kalo hilang anak, org mengata lagi teruk.

tifa said...

thanks belle...tiap tiap hr pun i singgah ur blog :)

Click click Nuffnang