Kawan - kawan

Monday, February 20, 2012

Jalan jalan sunway

Shoppingkan barang Farhan .....nak habiskan voucheR RM80 free hasil shopping minggu lepas.
Farhan punya kompem punya .

Then , selesai dia tidur, kami pergi kedai buku. Shopping buku macam yang kat entri sebelum ni.Then terketar ketar la pulak lapar, singgah korean restaurant nak makan sundubu jigae. Then , farhan pun bangun . Makan aunty anne pretzel caramel almond . Lama tak makan , aku teringin . Tapi yang tukang makan adalah Farhan sebab dia kelaparan . Maklumlah dia baru bangun tidur.Then. jalan cari hadiah untuk jiran sebelah dapat baby no 3. Masa ni Farhan jumpa Ultraman . Dia cerita cerita kami buat tak tau . Secon dtempat dia jumpa lagi ultraman dekat booth . Pujuk Tifa suruh belikan . Ignore ajer la . Tukar topik lain .Naik tingkat atas teman hubby ambil screen protector, nampak lagilah pulak si ultraman . Bermula edisi meraung sampai aku masuk kereta , on da way pun nanges mintak ultraman . Kami tak cubit , kami tak marah , cuma pekakkan telinga. Biar dia nanges . Biar dia tahu bukan semua dia boleh dapat . Then , kami drive thru mc d. terus dia senyap . dia mintak ayam goreng "ala carte ' . Mana ntah dia tau perkataan ala cart itew . Kami pandang sesama sendir . Masa nak bayar , tetiba dia minta ice cream sundae, Terpaksa mintak belas ihsan cashier tu suruh tambah order . tak sampai hati baru lepas menangis . Lepas, dapat ayam goreng dia, terus dia cakap " tak payah beli ultraman , sebab transformer lagi best " . Rugi ko menangis meraung sepanjang jalan, nak .baru dia tau transformer lagi best daripada ultraman.
Suka nak tidur kalau berjalan . Rugi kan ?

2 comments:

Nia said...

Btl jgk, kdg2 terpaksa jgk bg ank tau, bkn semua benda boleh dpt kalau dia menangis.

Tifa said...

Tu la kan ?

Click click Nuffnang