Kawan - kawan

Monday, February 20, 2012

Hasil ke MPH

Biasalah, bila dah dapat baucar buku . Mestilah fikir nak beli buku apa. So Tifa dah decide kami share tiga beranak since buku sekolah dah guna pakai dut sendiri .Ok kan ?
Target nak beli buku yang berfaedah untuk sendiri jer then sebab dah ajak hubby mesti nak kena share kan kan kan ?

Masa tengah dok cari buku buku tu , tiba tiba hubby tunjuk buku ni . Wah , menarik tajuk dia .Tengah fikir nak beli ke tak . Still dalam my waiting list . Lagipun hubby gurau jer kot . Kang , kena ikut cakap bini jer. I think buku ni is all about bagaimana nak menarik hati lelaki , bukan bagaimana nak suruh laki ikut telunjuk bini . Hubby pub agree ..
May be one time Tifa beli buku ni .
Should i buy this book ?

Ni lah hasil pancingan Tifa , 3 book for me , 2 book for hubby and 1 for farhan , yang kuning tu . Tapio bukan dia yang bacalah kan , beli buku ni sebab nak tahu macam mana cara nak bercakap dengan budak budak  .Perlukan skill ke ?

MMM Pasta -  hubby kata kalau tak buat pasta siappppp...Tifa suka kumpul cooking book macam ni .
101 food that could save your life - janagn tak tau i'm health concious . Cuma nak tau dan kalau boleh nak praktik . Suka juga buku macam ni .
New Vitamin Bible - Ni pun sekadar untuk pengetahuan sendiri. Tifa ada banyak buku pasal health , beauty and food . I love it . Make it as hobby .
Successful selling - This is for hubby. Since hubby buat kerja sendiri, so buku ni sesuai untuk dia . Actually hubby lagi banyak beli buku daripada Tifa .
Power of subconcious mind - Ni pun hubby punya . Sharing is caring kan ?

Memang excited nak habiskan buku ni cepat cepat supaya boleh beli buku baru lagi :)

2 comments:

Nia said...

Buku 1st tu penting utk kita ade tu..hehe

kak ina kl said...

untunglah dapat baucar buku..leh beli buku yang kita nak.

farhan nak adik tu..tu sbb ashik buat perangai.

Click click Nuffnang