Kawan - kawan

Tuesday, October 25, 2011

Kakiku size 8

Besar tak kaki aku ?

Size 8 hokey .

Teringat waktu bercinta cintun, hubby tak tahu kaki aweks dia besar sangat .

So dia bagi size 6 . Sentap ko tak boleh pakai .

Sangat cantek sampai Tifa termimpi mimpi, so terpaksa bagi free kat kawan rapat .

Size lapan susah nak cari kat Korea okey.

Tak pernah beli kasut kat sana kecuali kasut sukan J

Susahkan kaki bersaiz besar ini.

Baru baru ni , kawan tanya saiz baju S, sais seluar S. Saiz kasut “8”. What ? besarnya . Orang yang bertanya sangat sentap .  

Besarnya kaki ko ?

Sudah terbiasa dengan soalan sebegitu .

Tak kecil hati mahupun merajuk . Senyum selamba aje dapat Tifa hadiahkan .

Anyway , walaupun kaki besar, hobi beli kasut tetap tak boleh hilang .

Sampai hubby dah tak  moh beli kasut untuk Tifa .

Ada tak yang hadapi masalah macam Tifa ni ?

Jomlah share J

3 comments:

kak ina kl said...

kat umah akak ada gak yang pakai saiz 7..tapi taulah sebab msh kecik lagi..takut nanti sampai saiz 8..jadi problem cam kamu pulak nanti

tifa said...

betul tu kak ....

isabelle said...

gimme 5!!!
kaki besar gak.
dulu pakai size 8. tapi skrg muat pulak saiz 6 atau 7.
cuma meluat la kat kedai selalu display size 5. takkan asyik nak minta SA tu amikkan 4,5 jenis yang kita nak

Click click Nuffnang