Kawan - kawan

Tuesday, October 25, 2011

Hitam legam

Hitam legam okay.
Macam udang kena bakar .
Udang kena bakar pun lagi cantik kulitnye.
Dek kerana berpanas sakan pada hari sukan .
Maklumlah dah lama tak main netball.
Tu yang lepas gian tu.
Tak menang tak apa , asalkan enjoy. 
Masa main dok tak kisah .
Lantaklah kulit hitam legam
Lepas main rasa macam " kembalikan kulit wajahku yang lama " huwaaa....
Nak kasi putih balik, need some effort .
Habislah segala pemutih aku akan pakai kecuali kelorok.
Tapi Tifa rasa cepat hilang kot, sebab before main dah pakai sunblock. Tips untuk elak hitam legam tu jadi permanent . Kalau pakai sunblock walaupun gelap tapi nanti cerahnya cepat jugak.
Semua orang tegur. Naik segan aku . Kena pakai purdah kot.
Dah lama tak main, sakit satu badan .
Nak angkat kaki pun seksa semacam .
Kalau amik gambar nampak lebam, tak apa photoshopkan ader :)


No comments:

Click click Nuffnang