Kawan - kawan

Wednesday, March 16, 2011

Cerita yang buat my hubby duduk depan tv ( tiga bapak seorang emak )

Sangat kelakar  dan yang pelik sekali my hubby boleh duduk depan tv tengok drama ni okay.
Biasanya my hubby bukanlah type yang suka duduk depan tv .
Banyak lagi benda alah yang dia boleh buat .
Tapi bila tengok cerita ni, siap boleh pause sekejap kerja yang dia nak buat .

아빠셋 엄마하

THREE DADS ONE MOM ( 3 BAPAK 1 EMAK)
"Synopsis"

Song Na Young and her husband, Jung Sung Min, desperately want a child but her husband is unable to get her pregnant. Na Young suddenly loses her husband in an accident and she gives birth to her daughter. What she does not know is that her husband's three friends donated sperm to Sung Min so that she can get pregnant. The father of Na Young's child can either be Han Soo Hyun, Choi Kwang Hee, or Na Hwang Kyeng Tae.

Ada tak kisah yang betul betul macam ni?
Kisah ni sedih sikit okay , mengisahkan 4 orang sahabat baik . Salah seorang ni dah kawin .
Mereka sangat rapat .
Anniversary kawan dia ni pun mereka sambut sama sama.
Yang perempuan ni nak sangat anak .
Tapi husband dia ada problem .
Si dia minta kawan dia dermakan sperm .
Macam tabung uji la.
Wife dia tak tahu Haseon ni anak tabung uji .
Rugi tak tengok . Yang best nya , tengok gelagat orang bujang jaga baby .
Memang kelakar habis  and so sweet .



3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni kat tv berapa erk? menarik sinopsis nya..

tifa said...

kbs 391...tiap tiap hhari pukul 10 :)

Hazey said...

helo.. salam perkenalan, we meet at the Lancome Workshop.. still remember me! Hope to see you again!

Click click Nuffnang