Kawan - kawan

Sunday, March 20, 2011

Apa yang menarik tentang shah alam?

Dah almost 3 years stay at shah alam.
Apa yang menariknya tentang shah alam adalah roundaboutnya yang banyak.
Mula mula dulu asyik gelabah tak ingat sebab lupa jalan mana ak masuk.
Nak masuk pukul sembilan ke pukul dua belas ke.
Kalau lupa masuk even 1st roundabout, confirm sesat.
Till now tifa still confuse walaupun dah selalu dok lalu jalan yang sama.
Tifa rasa sangat unik okay.
Rasa rasa shah alamlah mempuyai roundabout paling banyak ye tak?
Bilalah nak jadi expert menghafal roundabout ni.
Asyik sesat aje :)
adakah tifa sorang je macam tu?
Sent from my iPad

1 comment:

Lin Elier said...

Tifa,
Linda rasa Kuching n Kota Samarahan time tahun 2001 paling byk roundabout... dah la takot driving kat roundabout.. tp by d time habis study...FUHH! tutup mata pon boleh cilok2 kat roundabout situ...

Click click Nuffnang