Kawan - kawan

Friday, October 1, 2010

Travel ke negera seberang ada berani ?

 

Bandung is a great place. Sapa pergi sekali memang datang banyak kali.

Plan mahu jalan Bandung ke Medan next year adalah 50-50.

Keselamatan nombor satu. Kita tak dapat menjangkakan apa yang akan berlaku .

Walaupun shopping di sana is  like heaven . Rasa tak mau balik .

Tapi bila memikirkan keselamatan , lupakan sebentar plan nak shopping ke sana.

Kalau anda jadi saya adakah anda still teruskan plan nak pergi shopping ni ke tak ?

Adakah Tifa ni sangat penakut  ?

Dah la tu tambang memang sangat murah.

 

Rusuhan tak membawa banyak faedah .

Siapa yang mahu melawat negara yang tengah bergolak?

Yang mencari sumber rezeki di sektor pelancongan banyak menerima impak .

Nanti mereka mahu makan apa ? Yang memberi sumbangan , rakyat kita juga.

*Impak yang besar kepada Tifa kerana tak boleh nak bershopping sakan J kuikuikui

1 comment:

CikLilyPutih said...

tifa,
pi bershopping kat langkawi jelah. selamat tapi kocek yg x selamat heheheh

Click click Nuffnang