Kawan - kawan

Monday, March 1, 2010

Sunglasses...keperluan atau fashion ?

Tifa ada tertanya tanya ...
Why kita pakai sunglasses ?

Adakah sebab keperluan ?
Untuk elak daripada silau & panas.Especially semasa driving okay ...
Sangat distracting kalau terkena matahari.
Memang sangat tak boleh nak focus.

Lagi satu , sebab ada orang wear sunglasses sebab dia nampai cantik ...
Tak pun nak elak daripada dikenali orang lain .

Nowadays dah banyak bentuk sunglasses dipasaran okay .
Rasa kalau boleh nak pakai semua walaupun mata ada sepasang aje.

What say you all.
Any idea?
Mana sunglasses yang you all rasa besh ?
Yang ada polarized ke?
Yang colour brown ke, grey ke ? black ke ? banayak sangat la?
Any suggestion ?
Sebab Tifa nak tengok sunglasses baru ni ?
Tengah sale gila-gila sekarang ni.

4 comments:

zh-ena said...

bagi ena nak nampak cantik heheheheh

ena suka spec yang besar dan suka ngan brown colour
cantik jea bila terlatak atas batang hidung hehehehe

tifa said...

Tifa suka warna hitam ang pakai msa driving aje...Kalau waktu lain tu kalau betul betul panas aje tifa pakai :)

CikLilyPutih said...

memang kene pki spek hitam waktu siang, coz langsung x nampak bile drive. nasib baik spek itam ade tau. klu spek putih leh terus kabur okeh..

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Click click Nuffnang