Kawan - kawan

Thursday, January 6, 2011

Cerita he's beautiful belum habis lagi ...

Semalam Tifa layan cerita he’s beautiful .

 

Memang cair la bila tengok mamat ni . Walaupun my hubby kata apahalla Tifa suka kat mamat jambu ni .

 

Muka je jambu tapi character dia macho . Protective sanggup buat apa saja untuk yang terchenta .

 

Kalau hubby ada kat rumah panas aje bile tengok bini dia melayan cerita ni .

 

Memang layan cintun .

 

Gemma dah bagi tau dia suka kat tae kyung . Tae kyung pun suka kat gemma.

 

Shin Wooo pulak lah merana.

 

Cerita ni bukan pasal cinta aje , ada juga bab kekeluargaan yang diselitkan .

 

Yang penting I like .

 

Happy watching J

 

3 comments:

Hanz said...

Tifa.....malam tadi me leh terjebak tengok cerita ni for the 1st time. sangat kelakar part layan kuiz kelayakan masuk fan club tu...adui..itulah malas nak start layan drama korean, kan dah ketagih..tapi memang bestlah cerita ni...

tifa said...

So mari kita sama samam khatamkan cerita ni ye ..silap silap terkenan anak korea ehehehe

:: capieQah :: said...

i oso love tO watchng diz drama. sangt2 bez. dh b'pluh2 kli tgk xpenah bOring kan :)

Click click Nuffnang