Kawan - kawan

Monday, August 16, 2010

Weekend dah abis...

Salam kawan-kawan….

How’s your weekend?Mesti seronok kan ?

Ada yang berkumpul dok balik kampung .Samala kita ….

Memang syok la balik kampung.

Dok jumpa PIL …..

And dok makan masa berbuka puasa .Sangat berselera walaupun lauk-lauk kampung .

Farhan pun suka main dengan sepupu dia yang lama tak jumpa .

Siap buat gang ..main ngan ayam..dok kena gigit nyamuk aje dia..hinggap aje sudah merah …

City boy katakan…..

Farhan takut mandi air sejuk..memang sejuk bebenor ko…Masak air bagi dia mandi.

My sis yang ikut pun komen air sejuk ..malas mau mandi…kihkihkih…

My hubby request macam-macam….Pergi pasar beli lauk macam-macam …murah bangat …

Tak sama macam dok shah alam

Pecal pari …..sayur peria …asam pedas…wuish…bubur nangka..air timun…..fresh …menambat selera..terubuk cicah cencaluk ..

Masyuk..my sis makan mentekedarah…..tu la baru tau penangan lauk kampung ..

Tifa dok baca novel kat kampung …membebel hubby …..ye la dah lama tak baca novel..sekali sekala syok juga..

Pi pekan sungai besar sempat beli baju my mum …my sis pun shopping …

Best juga shopping kat sana..Harga not bad….So this weekend mau plan baik-baik …..

Dok ngantuk semalam sampai kul 12 . And kami sahur oat and bubur nangka..kih kih ….lapar tak ayah? ..tengok la boleh bertahan sampai bila J

·         Tengah dok risau Farhan yang ada letup-letup kat kulit dia.Plan malam ni mau pi hospital….

 

 

No comments:

Click click Nuffnang