Kawan - kawan

Friday, August 13, 2010

Balik Kampung ...

 

Ekpedisi balik kampung akan bermula sejurus selepas berbuka puasa.

Memang nak sangat balik kampung .

Suasana berbuka puasa di kampung sangat lain.

Tak boleh dapat di bufet bufet Ramadhan di Kuala Lumpur dan kawasan yang sewaktu dengannya.

Agree with me ?

Nak terawikh juga bersama sanak saudara.

Mula-mula adik beradik my hubby mau balik sama.

Last minit tak jadi.

So disebabkan ada plan lain next week, so kami pun decide mau balik ini minggu la.

Kang kalau idak takut tak terbalik kampung pula.Masa free nilah nak balik kampung kan ?

 

So tengah hari ni Tifa lari balik rumah jap .

Dok kemas-kemas rumah and buat apa yang patut.

Kalau si kecik ada kat umah …jangan haraplah nak siap.”lain pula yang dikemasnya”

 

Then tinggal balik dari kerja ….buka pose ringan-ringan dulu and sembahyang maghrib .

Then baru pi tuju kedai cari makan .

Insyaallah kalau tak ada aral melintang , 2 jam sampailah kami ke destinasi.

Balik malam ni sejuk sikit , Nak nak perut dah kenyang . Selesa sikit .Dah tu mood pun baik .Perut dah full maa…..

Ada juga ke yang plan balik kampung hujung minggu?

Mesti seronok kan .

Seronok seronok juga …please hati-hati dijalan raya …

No comments:

Click click Nuffnang