Kawan - kawan

Thursday, November 25, 2010

Nonton Harry Porter

Rabu hari yang indah untuk nonton wayang .

Love hari RAbu very much .

Ticket murahhh….

Kalau hari lain confirm mahal .

So cepat cepat book online . Senang tak yah nak beratur panjang-panjang . Jimat masa.

Bayar terus guna CC. Tips ini adalah sangat sesuai untuk orang yang berkerja yang tak sempat nak pi beli ticket melainkan mengular baru dapat beli J

 

So kami pi bukit tinggi untuk tengok wayang .

Kali ni keluar duit sendiri lah yek .

Takkan nak asyik FREE aje .

 

Makan malam makan hot dog aje . Sebab lagi 5 minit nak start cerita .

Jadilahkan asalkan dapat alas perut .

FARHAN Tifa buli my sis suruh jaga.

Bai can lah yek .

 

Cerita Harry Potter lebih kurang 2 jam ½ baru abis .

Panjang bangat itu cerita .

Peminat Harry Potter mesti nak pi tengok .

Nampaknya ini cerita bakal ada sambungan lagi ….

 

Ini sinopsisnya …

The first installment of the two-film adaptation of Harry Potter and the Deathly Hallows follows Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint), and Hermione (Emma Watson) as they search for the pieces of Voldemort's (Ralph Fiennes) soul that he extracted from his being and hid in obscure locations both far and wide. If the trio is unable to locate and destroy them all, Voldemort will remain immortal. Despite their long friendship, a combination of dark forces, romantic tensions, and long-held secrets threaten to sabotage the mission. David Yates directs. ~ Tracie Cooper, Rovi

Sinopsis Link

Dalam tak sempat tu , Tifa sempat juga amik gambar pokok Krismas dalam Jusco tu …

All white ..Luv it ala ala ada salji kat Malaysia ni .

Mana mana mall kalau pergi dah ada Krismas decoration .

Dan yang paling penting ada year end sale .

Itu yang Tifa tunggu tunggu .

Selamat Bershopping ….

 

 

 

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya ada orang tolong jaga anak..nak suh saper erkk jaga anak jugak..hehehe

tifa said...

Tu la ellis kalau bawak si kecik sekali alamatnya roboh panggung ahaahhahah

tifa said...

Tu la ellis kalau bawak si kecik sekali alamatnya roboh panggung ahaahhahah

Nia said...

waa,dah tengok Harry Potter..best..best..

Nasib baik ada ur sis jaga Farhan. kalau my sis, hmm,..Diha yg jaga dia jawabnya..huhu..

Hanz said...

tifa...nk kena baca buku gak..ramai dah kata buku lagi best..

Sharinginfoz said...

selamat berphone baru

Click click Nuffnang