Kawan - kawan

Sunday, November 28, 2010

testing from new phone

Testing gambo dari handphone baru ...
So far I luv it ...
LG Optimus is my new baby ...

Ada orang tengah pengaruhi aku Beli handphone baru. Window 7. Tifa yang penting dapat call , dapat snap gambo , dapat guna wifi udah ...Yang lain tu nice to have aje ....
Nak berinternet kat hp nati la dulu ..itu pun my mof nak blanje ...
Kalau idak biarkan aje ...
 nak beli ke idak....pening maa......siapa lagi kalau tidak my hubby yang giler hp ...
Thsi Tuesday is his 32th becoming bufday but birthday present wife dia yang dapat ...
Haah ahahha aci tak ?
Acila jugak sebab dia mmg hantu blackberry so tak mau tukar .
Dia geram juga so suruh bini dia pakai ...
Nokia E72 must let go la...To my sis dengan harga yang berpatutan ....
Tak minat nak bawa 2 handphone ke hulu ke hilir ...
Ada orang suka ada orang tidak ..
Terpulang kepada individu kan ?
So Tifa hope LG Optimus ni tak menghampakan ....
Salam hujung minggu kawan-kawan...

2 comments:

kak ina kl (1) said...

wah bestnya dapat hp baru..untung orang bekerja ni..boleh beli apa yang kita hendak..cam akak ni kenalah menabung dulu..

bukan kamu ajer suker super junior ni..anak perempuan akak memang minat sungguh dengan lagu korea..tapi bukan faham pun

tifa said...

Kak ina nak belajar bahasa korea meh Tifa ajer ..

Click click Nuffnang