Kawan - kawan

Tuesday, May 18, 2010

Kejadian handphone

Sejak akhir akhir ini saya sangat careless ok .
Sebabnya mungkin sebab saya sangat penat dan oleh sebab itu, hidup saya saat ini sangatlah kucar kacir.
Sebab aktiviti melayan Farhan pun boleh jadi juga.Tak berani nak tinggalkan dia seorang diri.
Lagipun ,Tifa pelu menjadi lebih energetic mengejar Farhan ke sana kemari.Panjat itu dan ini.
Tifa bukannya apa, risaukan keselamatan Farhan aje.
Bab panjat memanjat tak kisah sangat pun.
Tak mau pisang berbuah dua kali.
Sian kat dia yang tak tau apa-apa.
Semalam dalam kalut kalut nak pi toilet, lupa pula nak keluarkan handphone dari poket.
Last - last telepon itu terjatuh dalam mangkuk tandas okay.
Alamak. Confirm rosak ni.
Tapi , yang peliknya telefon itu dalam keadaan yang baik .
Sampai la sekarang . All function .
Kalau tak masak nak menjawab sama ayah .
Itu telefon dia , Tifa pinjam.
Mana mampu beli telefon sendiri.
Tifa dok guna telefon murah aje :)
Banyak2 function pun nak buat apa kalau tak guna kan ?
Apa-apa ajelah.
So pas ni Tifa mesti becareful sikit.
Kalau tak hati-hati, berapa banyak benda beli pun confirm tak tahan lama.
Betul tak ?

2 comments:

Nieza Ishak said...

kebal betul hp tue ..hihihi
selalunya kalo masuk air kena jemur tengah panas takut ada cip rosak + berkarat

tifa said...

Tu la nieza..alhamdulillah tak jadi apa..kalau tak mampus Tifa kena dengar ceramah cik abang heheheh

Click click Nuffnang