Kawan - kawan

Monday, May 17, 2010

Jalan - jalan seremban

Syok betul Farhan.
Ini baru 1st time Tifa bagi Farhan berjalan pakai sandal.
Sebelum ni tak pernah pun .
Kami dukung aje.Keliling rumah my SIL dia jalan.
 Memang seronok . Time ni kami mahu keluar. Belum keluar lagi dia sudah berpeluh peluh.
Alahai. Masam kamu Farhan.
Dia dok sibuk usik apa yang ada kat keliling rumah. Memang ini 1st time kami lepaskan dia. Macam rusa masuk kampung :)
Farhan suka dengar lagu. Dia sedang dengar Pak Long punya lagu . Lagu lama- lama dulu .
Ni pulak dok join kitorang tengok piala thomas.
Dia sebenarnya dok geram dengan replika aeroplane air asia kat atas tv tu.
Beria dia suruh Tifa ambil.
Tak mabil ambil juga:) Mak ngah di adok melayan.
Dok main cak cak dengan mak ngah guna kalendar.
Macam- macam.
Memang weekend ni akmi dok happy sangat . Makan kenyang sedap pulak tu. Ikan baung masak asam.
Farhan pun suka. Habis satu pinggan.
Pada malamnya dia dok mengamuk kepenatan. Penat nak tidur and merengek.
Tapi yang penting sekali adalah Farhan heppy :)
Sorry ye Farhan seksi siki . Maklumlah panas.

4 comments:

Nieza Ishak said...

dah banyak gg farhan,
zulaikha gak gg masih 6batang

tifa said...

Farhan banyak gigi ..kerjanya menggigit aje tau nieza....tensen juga tapi tak kisah lah

chekna said...

amboi.. sonoknye dia jalan2... budak2 baru dapat kaki biasalah tu...

elin said...

seremban di mana je?

Click click Nuffnang