Kawan - kawan

Monday, May 17, 2010

Virus tudung Syria,,,

Tifa visit my sister in Law in Seremban....
Mereka pun sudah demam tudung syria da...
Banyak betul mereka beli tudung and anak tudung syria.Ni pun kami baru keluar dari tempat membeli tudung.Dasyat wooo...
Dulu bila orang demam tudung awning mereka pun demam tudung awning.
Last last tudung -tudung tu disimpan dan diletakkan dlaam kotak.Yang tak guna lagi pun ada.
Tifa dok ambil tudung bawal diorang yang tak pernah dipakai lagi dan show them how to pakai dengan anak tudung syria.Kan boleh digayakan...So yang ada tudung bawal yang cantik-cantik lagi berbunga tu jangan dok buang ya . Boleh pakai lagi :)
* Ahaha jangan gelakkan Tifa ye sebab sedang pakai baju tidur.
Inilah hasilnya. Ok tak ?
Sukenye....

3 comments:

Suliana said...

okey.. sesuai ngan muka tifa.. oo.. ni la tudung syria yg org duk sibuk2 tu.. murah je kan tudung ni?? sebab dgr sepupu pernah beli mcm rm 10 je.. boleh la pakai nak sidai2 kain ke, sebab kalau nak gi jln, mcm suami x approve je, singkat..hehehe

tifa said...

Ye ke..Tifa suka pakai sebab selesa....

sisdee said...

sweet...kita jek tak ssuai dah pki syria..kmbang smangkuk hahahahah

gpun org pki spek leceh skit..ttp setia ngan tudung awning tu :)

Click click Nuffnang