Kawan - kawan

Friday, May 14, 2010

Beauty website yang suka di kunjungi

 Semuanya pink and suka tengok website ni sebab macam -macam ada.

Then , Tifa suka melawat.Ada perasaan nak makan aje bila bau je aroma yang mengharumkan.


Seterusnya....

Missha



 For your info product ni ada kat Malaysia
Tiaf dah spot dah kat mana tempat tempat ni :)
Tifa sangat suka dia punya eyeshadow and lipgloss. Very the simple and mudah dipakai. Harganya pun kira murah aje.

Then Tifa juga enjoy pakai The FACE sHOP...

very the natural


For your info ni semua product Korea.
So far tifa sangat berpuas hati and harga tak mahal.
Tifa pakai campur campur.
Tak kisah asal berkenan di hati .

"Sharing is caring "

2 comments:

Hanz said...

HI-5 from me! I memang pakai The Face Shop Skin care. Skarang tengah sale, kan? Face mask dier best! :>

tifa said...

tu la...

Click click Nuffnang