Kawan - kawan

Wednesday, May 19, 2010

Berpeluh den

Aktiviti mengemas rumah .
Berpeluh tak ingat .
But bukan banyak pun mahu dikemas tetapi peluh keluar tak ingat .
Metabolism tinggi kot.
Rasa mau minum minum and minum.
Dapat air batu campur ni pun best juga.
Training abis awal. Ini lah peluang untuk bergonjeng .
Kalau waktu office hour yang biasa , adalah susah mahu pulang awal.
Confirm punya sampai rumah apabila matahari sudah terbenam ?
Pada ibu ibu yang bekerja akan tahu itu semua.
Makan gaji katakan.
* Adakalanya terfikir adakah hidup kita kan macam gini sampai tua.
Kalau tak mahu begitu buka bisnes, sendiri jadi bos , sendiri jadi kuli.
Risiko tanaggung sendiri :)
Apa- apa pun kita patut bersyukur.
Harus mengemas sebelum si busyk balik rumah .

1 comment:

suhaisweet said...

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

Click click Nuffnang