Kawan - kawan

Monday, June 14, 2010

Kenapa Saya suka berblog ....

Well...macam-macam yang boleh diblogkan . Taak kisahlah cerita tentang apa. Tifa suka berblogwalking sebab setiap orang ada cara mereka berblog. So kalau masuk blog orang kita mestilah respect mereka and bertandanglah secara berhemah.

Kalau tak suka senang aje, jangan masuklah. Jangan mengomen yang bukan-bukan.

Kalau tifa , Tifa suka blog about

Farhan...si jantung hatiku. Memang banyak betul nak cerita pasal si kecil comey ini. Hari hari ada sahaja gelagat yang best and tak kering gusi. Kadang-kadang tahap kesabaran ni ketahap maksima. Tapi sabarkan aje. Nanti bila Farhan dah besar rindu tak hengat la pula kan.

Then
Tifa blog about Food.Ini memang tak boleh lari. Kalau dah cerita pasal food memang panjang berjela. Tak makan tak sah .Cerita pasal makan okay . Cerita pasal masak belum lagi . Sebab Tifa tak pandai masak sangat gitu-gitu boleh la.
Tak kisah la. Asalkan anak beranak tak mati kelaparan.

Lagi
Tempat melepaskan perasaan. Tak ada la nak lepaskan semua. Taapi kadang-kadang pun salah satu cara untuk mereleasekan Tension . * Tifa baru tau my hubby dok baca my blog. Malunye....Lepas ni nak kena dok cover skit :) Pecah rahsia gue.

I blog about Movie/Drama reveiw. Sharing is caring kan. Mana yang best Tifa kan suggest. Mana yang tak best tu .Based on my own opinion okay.

Dan macam -macam nanti. Make up pun ye juga. Pendek kata kalau ada idea mencurah-curah tu siap la.Tifa suka make up try itu ini . Kalau boring pass je kat adik-adik Tifa yang ramai itu. Suka hatilah mereka bila dapat .Ahahaha .

Ada lagi , Tifa suka join contest . Suka suki aje. Menang seronok . Kalah dapat kawan:)

Tifa suka juga join gathering . Best tau . Dapat berkenalan .Jumpa kat blog aje. Nak juga bersua muka .

Sila jangan boring masuk blog Tifa k ?

4 comments:

ibu addin dan nasa said...

Salam perkenalan...

Berblog buat saya seronok sambil jaga anak!

tifa said...

BAGUS2..BOLEH dapat tips kan...

Em's Family said...

ohhh same je kite dua.. and yes CONTEST!!!

Ummi Salsabila said...

yey! suke berblog juga! blog more about kids.:)

Click click Nuffnang