Kawan - kawan

Thursday, February 18, 2010

You've Got Style Contest

Tifa nak masuk contest from Eynda.
Puas cari mana gambar yang ada style.
Ini gambar lama ye...No issue at all.
Mana sempat nak ambil gambar lately....since dah jadi mak orang :)
Tifa cuba nasib aje :)
Gambar ini seingat ibu ,waktu 2 tahun lepas masa jalan jalan di Langkawi ...
Pergi tengok ikan :)
* Rindu rambut panjang itu ..sekarang dah tak panjang macam tu lagi :)








1. Terbuka kepada sesape saje yg ada blog tak kira lelaki atau perempuan.

 2. Jadi follower Eynda's Diary dan link kan blog anda dengan Eynda's Diary.

3. Letakkan Banner di atas di side bar blog anda beserta link ke blog Eynda's Diary.

4. Buat entry mengenai contest ini dgn tajuk "You've Got Style Contest" dan anda juga perlu ada  backlink ke blog eynda.

5. Letakkan sekeping gambar individu anda yg anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" Tak kisah la posing cemana pun janji gambar diri sendiri & gambar penuh ye...gambar sekerat cemana nak tengok ada style ke tak hihi...

6. Bila dah buat semua tu sila tinggalkan jejak kat komen entry ni beserta link ke entry anda tu...supaya senang eynda nak gi check satu...satu....

7. Penyertaan akan ditutup pada 15/2/2010  1/3/2010 tepat 11.59pm kerana selepas tarikh itu poll akan dibuka bila2 masa utk undian cari pemenang.

Click click Nuffnang