Kawan - kawan

Wednesday, June 2, 2010

Idea menarik bilik tidur anak lelaki

Tifa dok surfing pasal anak lelaki.
Man taknya jelous juga tengok banyak barang anak perempuan di pasaran.
Lelaki tak banyak pilihan.
So , lain yang di cari lain pula yang Tifa dapat.
Baby boy bedding. Nice and very neat .


Memang warna biru sangat sinonim dengan baby boy.Apa-apa pun pasti ada combination with blue colour . I love it.
Bila la Farhan nak tidur kat bilik sendiri ni :)

5 comments:

i_sofia said...

haa.. suka2!! :)
tp kan tifa, dulu masa belom lahirkan si zarif, sofia dah siapkan bedding set tuk dia, tp hampeh dia xmo tdo katil dia infact nk tdo bawak ketiak ibu dia je memanjang!!!

chekna said...

i like d 2nd one tu... bestnya kalo bilik ziyad cantik camtu...

Nia said...

uii,..mmg cantik pun,tapi kosnya tu...huhu

eynda said...

Anak2 eynda masa kecik ni takde bilik comel2 pun huhu...dah besar baru sediakan bilik yg selesa utk diaorg...sudah tentu deconyer pun dah berubahkan...tak macam baby2 lagi :-D

tifa said...

Ehehe ..Tifa kalau bab berangan rangan memang tifa suka...tunggu si anak bujang tu beso sikit then baru start nak decorate .
Mula 2 nak cari idea dulu :)

Click click Nuffnang