Kawan - kawan

Tuesday, January 26, 2010

Gathering

Weekend hari tu , we have Mombloggers Planet gathering. Macam macam ada !
We have fun sampai ke tengah hari.
Fuh, tak hujan .
Semua aktiviti berjalan dengan jayanya. Budak budak la paling seronok .Mak mak budak pun turut excited
tengok anak anak mereka. Daddy daddy pun ada game.All have to take part. njoy habis lah.
Ada goodies, hadiah hadiah and macam macam lagi .
Banyak gambar dalam hard disk . Siapa nak minta ye!!
1st time gathering nih .
I think gathering ni capai matlamatnya.
Kami bawa makanan masing masing .
Semuanya sedap sedap belaka. Siap tapau lagi :)
Tahun depan kalau ada insyaallah ibu join lagi .

* Banner


* Hanz & his son

* Cute sangat mereka menari ikut lagu :)Posted by Picasa



* For toddler


* Bersungguh sungguh cik lili kita :)

* Mak mak jadi tukang sorak


* Ibu tepek sticker kat balakng badna dia.


* Ambassador, comittee and anak anak

* Kami posing lagi :)
Posted by Picasa

5 comments:

Hanz said...

Tifa...i kidnap 1 pic of me. Thanks! Kalu ada lagi muka2 me tu..email yang..thanks! Muahhh!!

tifa said...

oKEH..I will email you...after my husband get his pc..give me time okay :)

lin muhamad said...

sana sini org tempek entry psl mbp gathering..so sad i cant join..huhu

lin muhamad last post..#cameron highlands+lecture+checkup+toys+love-bite+ikea+hutang

Luciana said...

Tifa, u still keep lagi ke my bb photos? Boleh email kat i? TQ so much... :)))

Ummi Salsabila said...

hi.tifa..slmt berkenalan dlm blog pula.nice to meet u at MBP ritu.jom exchange link..:)

Click click Nuffnang