Kawan - kawan

Tuesday, January 26, 2010

Farhan jumpa siapa tu ?

On Sunday, ibu bawa Farhan jumpa min , my jumior masa belajar. Almost 2 years ibu tak jumpa. Dia nak jmpa Farhan . So ibu pun set masa dengan Min and jumpa min dia Bandar Permaisuri. Akiviti kami adalah makan makan sambil melayan Farhan yang kelapaan. Wholemeal stim untuk Farhan dan Kuew Teow Sup untk ibu dan ayah . Kami share. Macam macam kami borak.
Maklum la lama tak jumpa, pasal kerjalah , itu dan ini. Ye la kan , chit chat orang perempuan .Thanks ayah keranan bagi peluang kat ibu walaupun malamnya ayah terpaksa kerja. Sayang isteri katakan :)
Itu pun paginya kami busy dengan mombloggers planet gathering .
(Sebenarnya balik balik semua terbungkang tidur :). Sangat penat tapi seronok okay )

* Credit to ayah for the photo :)

*Farhan disuap kay.

*Nganga luas luas. Ibu nak suap ni.

Posted by Picasa

3 comments:

Nieza Ishak said...

mudanya TIFA, ngeh ngeh ngeh ... hihihi

ankowada said...

waaaaaaaaaa...min!!rindu nye die
tifa bawak aku g sini gak oke? =P

tifa said...

Bole2...Tifa tak muda la ,,dah tua dah ...kat office pun dah ada orang panggil akak ...

Click click Nuffnang