Kawan - kawan

Wednesday, December 30, 2009

Cerita Korea Baru ......

"Taming of the Heir"

Ji plays Woo On-dal, the heir of a rich resort owner. Arrogant and disdainful, On-dal comes to know Lee Pyeong-gang (Nam Sang-mi), a poor but passionate girl who works at his father’s resort and helps him to become a pro golf player. The two amusingly fight and get into trouble all the time, and Ji successfully depicts the situations that accentuate the comic side of himself.
source

Malam tadi masa Farhan dah tidur ibu teringat KBS tv 303 ada drama Korea . Sejak dari dulu lagi ibu dah hafal dah time dan waktu untuk cerita drama Korea ni . Ibu memang minat citer Korea ni sejak dari belajar lagi .
Sejak dah ada anak ni sempat tengok sekerat aje . Itu pu ibu curi masa sambil buat kerja rumah . Kalau Farhan bangun takde can la ibu nak tengok cerita ni :)
Best !!!! Waktu ibu tengah tengok tu , si hero tengah main golf dan si caddynya pula telah tersangkut kat police station . Ibu rasa ni kisah cinta tiga segi nih . Ada lagila scene scene yang melibatkan kekeluargaan. Ibu tak dapat cari sipnopsisnya kerana ini citer baru .Semua dalam bahasa korea. Tak sabar nak tunggu episode akan datang pada minggu depan.

source

2 comments:

eynda said...

Musim citer korea ke sekarang?? Merata blog tulis entry pasal citer korea....macam nak terjebak jugak ni :-p

tifa said...

Aah citer ni macam baru start aje tu yang follow tu.

Click click Nuffnang