Kawan - kawan

Tuesday, July 10, 2012

Idea bilik tidur tema pink and biru

Tifa rasa combination pink dan biru sangat sangat menarik. 
Nampak sangat sangat ceria. 
Soft lawan striking. menghidupkan suasana bilik tidur. 
Mana tau suatu hari nanti boleh guna concept ni. Mungkin masa terdekat ni :)
Kadang kadang bila tengok gambar ni baru terpk, oooh mix n match macam ni cantik rupanya . 
Nampak sangat aku tak kretip :) 
Sekarang dunia ni dah jadi sangat luas, tanya kawan baik nama dia en google, kompem ada jawapan . Nak taknak jer. Sekarang orang tak tanya, ko ada ilmu? tapi orang tanya macam mana nak cari ilmu. So jangan nak kedekut ilmu. Sebab ko ingat ko sorang jer ada ? Semua orang dah boleh ada ilmu . 
Renung - renungkan yek :)
Kerusi dan katil sama warna
Simple tampi tantek
Wall pink , bedsheets blue , carpet dia belang belang pink, blue, pastel

No comments:

Click click Nuffnang